Presenter till honom

Användbart

Formar för snapsglas av is – Ice Shooters

snapsglas isDe allra flesta som har passerat åldern för att få inbjudningar till barnkalas och skoldiscon håller nog med om att det är för lite fest i livet. Så lite tid man har här på jorden, och ändå så stor del av den man fyller upp med viktiga men tråkiga saker som att jobba, träna och betala räkningar. Visst finns krogen och stadens alla pubar alltid inom räckhåll, men få kvällar blir så roliga och så minnesvärda som de när man bjuder in till fest i sitt eget hem. Känner du någon som är av samma filosofi? Då är det en riktigt bra idé att ge bort en present som passar bra in på denna livsbejakande inställning – till exempel, dessa festliga och användbara Ice Shooters.

Ice Shooters är ett set med 12 smidiga plastformar, utformade för att kunna göra dina egna kalla snapsglas. I bästa Jukkasjärvi-stil kan du med hjälp av dessa formar gjuta riktiga isglas, att fylla med valfri dryck och bjuda dina gäster på. Ett roligt och udda inslag som garanterat tar festen till nya höjder! Själva proceduren är enkel: du placerar formarna på den medföljande brickan, och fyller dem med vanligt vatten. Sätt på locken, ställ in i frysen, och låt dem frysa till kristallklar is. När festens bästa shots ska serveras är det bara att ta ut de färdiga små glasen ur sina formar, fylla dem med god dryck och dela ut till gästerna. Att du kommer att göra total succé råder det ingen som helst tvekan om.

Ice Shooters är en present som inte bara passar den festglade 25-åringen som håller förfest, utan också blir en bra present till en småbarnsfar eller en äldre man i sina bästa år. Man kan nämligen servera allt ifrån klassiska shots (Minttu, Tequila…) till vanlig jordgubbssaft eller en finare likör ur de frostiga glasen. Funktionen är och förblir densamma: ett iskallt och coolt sätt att servera festlig dryck på, som verkligen gör stunden till något utöver det vanliga. Är ni många som ska dricka kan du göra flera satser av glas i förväg, och förvara dem i frysen tills de ska använda. Och om tillfället är det rätta: varför inte spexa till det ännu mer, och tillsätta lite karamellfärg i vattnet innan det fryses in? På så vis kan du själv skapa din egen kalasfina servis, om och om igen. Ice Shooters blir snabbt en trogen vän i det festglada köket!

Köp den på Bluebox.se för 115 kr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *