Presenter till honom

matlagningskurs
Upplevelser

Tips på matlagningskurs för den som älskar italiensk mat

Känner du någon som vurmar för Italien och allt italienskt och inte kan få nog av italienska delikatesser? Låt honom få bli en riktig expert på italiensk matlagning med denna kurs. Ge bort ett presentkort på en italiensk matlagningskurs och så får kanske du njuta av vällagad mat långt framöver.


Den här gåvan berättigar till en proffsig kurs i matstudion på Ekhagsvägen i Stockholm, ledd av en kunnig italiensk kock. Kvällen inleds med enklare antipastirätter, där deltagarna får lära sig steg för steg hur man lyckas med smaker och komposition. Därefter går kursen in på huvudrätterna, och på menyn står då klassiska italienska rätter som Saltimbocca och Pasta Vongole. Kocken guidar deltagarna och stöttar upp i hur de ska tänka och gå till väga. Avslutningsvis lagar gruppen till en läcker Tiramisu, som givetvis avnjuts till efterrätt.


Kursen är totalt ca 3 timmar lång och pågår under en och samma kväll. Inga förkunskaper krävs (som tur är), utan din kära man/pappa/bror kan lugnt gå dit som ett blankt blad. Den här upplevelsen passar alla oavsett ambitionsnivå och erfarenheter i köket. Genom att ge bort denna present bjuder du inte bara mottagaren på en rolig och minnesvärd kväll tillsammans med andra, utan ger honom även en kick in i det italienska kökets förtrollade värld.

Framöver kommer han att ha nya kunskaper och härlig inspiration, till att laga välsmakande måltider och bjuda in alla sina vänner (inklusive dig, förhoppningsvis!). Prylar i all ära, men det är upplevelser som den här som går till minnet och stannar kvar länge efteråt. Det kommer mottagaren av denna present att få erfara!

Beställ matlagningskursen här: Happy-Day.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *