Presenter till honom

Träning och hälsa

Fitbit Flex – en personlig tränare i form av ett armband

fitbit flexDu har antagligen hört samma visa om och om igen: på måndag, vid månadsskiftet, till hösten ska han börja ta tag i det där med träningen igen, och förvandlas till en stark och hälsosam människa. Det är bara det att för varje gång detta stensäkra uttalande kommer, hamnar sedan också ett antal bra TV-program, chipspåsar och ölrundor på krogen i vägen, och de där sunda planerna skjuts upp allt längre in i framtiden. För att verkligen sätta stopp för den där växande degklumpen till mage, och på köpet förlänga hans liv med några hälsosamma år, ta saken i dina egna händer och ge bort en present som pushar honom ett stort steg i rätt riktning.

Ett Fitbit Flex är precis en sådan slags present. Det är ett armband som från sin plats kring handleden fungerar som en liten personlig tränare i miniformat – alldeles utmärkt för den som är för rädd, lat eller snål för att ta sig till en instruktör av kött och blod. Detta armband mäter bland annat hur många steg man tar, hur många kalorier man bränner, antal minuter man är aktiv, antal minuter man sover, samt kvaliteten på dessa minuter. Man kan sätta upp mål för dagen, och allt eftersom timmarna går följa hur stor del av målet man har uppfyllt – perfekt för den som har svårt att motivera sig utan konkreta bevis på att man har jobbat. Fitbit Flex synkas till sin ägares smartphone, där den via appen Fitbit förvandlas till tydlig och värdefull statistik över den träning som utförts.

Inte nog med att Fitbit Flex i stort sett kan ersätta en riktig personlig tränare, det fungerar också som en vibrerande tyst väckarklocka och går att ha med överallt, även i duschen. Kort sagt har detta armband alla förutsättningar för att verkligen bli den där avgörande knuffen upp ur soffan, åt den man i din närhet som har sjunkit ned lite väl djupt framför TV:n. Fitbit Flex är en utmärkt present som på ett stimulerande och utmanande sätt kan förändra någons liv, utan att personen i fråga ens inser att det är just det som sker!

Köp den på CoolStuff.se för 789 kr.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *