Presenter till honom

skäggolja
Grooming

Skäggolja i presentask

Det har väl knappast kunnat undgå någon att skägg och mustasch trendat rejält de senaste åren. Att vara bärare av en ordentlig, välskött och smickrande skäggväxt är en så gott som ikonisk status som många strävar efter att uppnå. Kanske ligger det mer bakom trenden än att bara vilja se snygg ut; kanske är det så att självomhändertagande och grooming för många män varit tabu, men nu plötsligt är det något fullt legitimt att ägna sig åt. Den som försökt ge sig på att odla ett snyggt skägg eller en prydlig mustasch vet dock att det inte är något som kommer gratis. Ofta krävs både tid, kärlek och rätt produkter för att uppnå det resultat man vill.


Därför blir denna skäggolja i presentask en så perfekt present, till den man i din närhet som gärna skulle vilja prova att bry sig lite mer om sin ansiktsbehåring. Den lyxiga asken från The Bearded Man Company innehåller hela 24 olika skäggoljor, som mjukgör och ger näring åt bärarens strån. Oljorna kommer i härliga dofter som går i toner av allt från kaffe, lavendel och mahogny till sicilianska citroner och nyklippt gräs. Detta gör att man länge kan roa sig med att upptäcka nya favoriter, och växla efter humör från dag till dag.


Så har du en pappa, pojkvän, bror eller svåger som gillar skäggtrenden behöver du inte leta längre. Denna presentask blir en gåva som kommer att användas under lång tid framöver. Varje flaska innehåller 2 ml högkvalitativ skäggolja, vilket räcker för upp till 8 användningar. Oljan går snabbt in i huden utan att kladda, vilket uppskattas av den med ett lite mer pressat schema i vardagen. Vill du som givare lyxa till det lite extra kan du även ge bort en bok eller tidning med inspirationsbilder på snygga stylingar för skägg och mustasch. Eller varför inte något proffsigt redskap som underlättar ytterligare för mottagaren att ta hand om sin skäggväxt? För nu är tiderna då männen inte fick bry sig om sitt utseende ett minne blott – idag är det fritt fram att oavsett kön ge sig själv härlig egentid framför spegeln.

Köp den hos Coolstuff för 695 kr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *