Presenter till honom

Läsa, lyssna, titta

Boken Paolo Robertos träningsbibel

paolo roberto traningsbibelLet’s face it: det är en ganska liten skara som spontant tycker att det känns speciellt lockande att träna. Vi människor är bekväma och luststyrda varelser, som i grund och botten föredrar att ligga nedbäddade och äta chokladpraliner. Att ge sig ut och svettas i löpspåret eller göra crunches och squats på ett hårt gymgolv är något som för många är en väldigt avlägsen tanke. Istället blir det den där lockande sängen och den oöppnade chipspåsen som får övertaget och vinner, om och om igen.

För att ge alla latmaskar och stillasittare där ute en välbehövlig spark i rumpan blir en inspirerande träningsbok den mest ultimata av presenter. En sådan tur då att Paolo Roberto har kommit ut med just en sådan! Med åratal av svettig erfarenhet i bagaget har han samlat sina allra bästa tips och tricks, svart på vitt mellan två pärmar. Han bjuder i sin bok Paolos träningsbibel på olika övningar att sysselsätta sig med hemma – övningar som är utformade för att träna hela kroppen. Träningen är dessutom upplagd på flera olika nivåer, så att alla ska kunna bli peppade och ge sig själva en genomkörare med samma bok.

Proffset Paolo Roberto skriver i sin bok om teorin bakom träning och idrott: bland annat talar han om hur rörelse och motion bör bli till en livsstil, och ingen snabb quick-fix eller kur för att snabbt bli fit. Med andra ord är det förstås mer än enbart en bok som ska till för en mer genomgripande livsförändring, men Paolos träningsbibel är en start så god som någon. Tack vare den inspiration som boken ger kommer sedan övriga saker som kost och disciplin att falla sig relativt naturligt – lust föder lust, och Paolos bibel öppnar helt klart portarna till denna positiva cirkel!

Köp boken på Bokus.com för 189 kr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *