Presenter till honom

Läsa, lyssna, titta

En prenumeration på en tidning – till mannen som vill lära sig nåt nytt

Det finns få saker som inte är trevliga med att få presenter. Pirret i magen, förväntan, glädjen, tacksamheten – det mesta med gåvor är helt enkelt väldigt positivt betingat. Men det finns samtidigt lite smolk i glädjebägaren: det trista i att kicken och glädjen kring att få en present oftast är tämligen kortlivad. Det är sällan man får tillbaka det där pirret när man tittar, tänker eller tar på ett konkret föremål man har fått i julklapp eller födelsedagspresent. Med tidningsprenumerationer ser det annorlunda ut: där kommer pirret och glädjen tillbaka gång på gång, månad efter månad. Med andra ord: när du vill ge honom en fin present som varar extra länge, satsa på ett abonnemang på en bra tidning.

hjärnaNågot som också är ett stort plus med att ge bort en tidningsprenumeration är de stora valmöjligheter som presenten erbjuder. Idag kan du hitta tidningar och magasin om allt ifrån jakt och fiske till herrmode och fotografi. Börja processen med att tänka över vad du tror att presentens mottagare är som mest intresserad av. Det behöver absolut inte ha att göra med hans egentliga yrke; tvärtom är det bara bra om hans innersta passioner får komma fram i ljuset. Vad tyckte han om att göra som liten? Vad ägnar han större delen av sin fritid åt? Det är i dessa områden du ska leta när du bestämmer vilken typ av tidning du ska satsa på.

Genom att ge bort en prenumeration i present kombinerar du på så vis det bästa av två världar: du låter honom få odla ett personligt intresse, och han får dessutom uppleva glädjen i att få hem sprillans nya nummer månad efter månad. I många fall finns också tidningar som kommer oftare än så – perfekt för den lite mer otålige läslusen. Oavsett vilken genre och vilken frekvens du bestämmer dig för, så kommer presenten garanterat att gå hem och sprida glädje under lång tid framöver!

Exempel på butiker där man kan beställa prenumerationer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *