Presenter till honom

Grooming

Truefitt & Hill Ultimate Comfort Gift Set: Cream, Balm, Oil & Scrub

grooming produkterFör några år sedan var det som om någonting radikalt förändrades inom skönhets- och hudvårdsvärlden. Plötsligt hittade man inte längre bara produkter för kvinnor i butikernas hyllor, utan också ett antal olika varianter för män. I kombination med att olika kända manliga förebilder började associeras med att ta hand om sin hy och sitt yttre, blev det helt enkelt allt mer allmänt ”accepterat” även för gemene man. Krämer, lotions, rengöringar, peelings och makeup – nu började de sakta men säkert att trängas även i mannens necessär.

Detta manliga skönhetsmode som så småningom kom att kallas för grooming, visade sig snart vara mer än en övergående trend. Åren har gått och idag är det knappast någon som höjer på ögonbrynen om det visar sig att en mans hylla i badrumsskåpet är minst lika välfylld som en kvinnas. Det finns dock fler än man kan tro som ännu inte har upptäckt groomingen, och dess positiva effekter på ens välbefinnande. Därför är det en så bra idé att helt enkelt ta saken i egna händer, och genom en (till synes oskyldig) present initiera personen i fråga i groomingens sköna universum. Detta kit från Truefitt & Hill passar extra bra som sådan present, eftersom det innehåller ett urval av lyxiga produkter som garanterat kommer att ge mersmak. Eftersom produkterna är i full size får dessutom deras nya ägare chansen att verkligen låta huden vänja sig vid sina nya kompisar, och allt eftersom märka skillnaden i spegeln.

Denna box kommer från Truefitt & Hill’s Ultimate Comfort-serie, och innehåller som namnet antyder en rad produkter som är utformade för att ge den manliga huden ett ultimat välbefinnande. Här finns både den härliga Invigorating Bath & Shower Scrub (365 ml), den mjuka Pre-Shave Oil (60 ml), den oumbärliga Shaving Cream Bowl (190 g) samt den skönt återfuktande Advanced Facial Moisturiser (100 ml). Det är helt enkelt den bästa tänkbara utrustningen att använda före, under och efter rakning. Både ett erfaret grooming-proffs och en nyfiken nybörjare som aldrig varit i närheten av en hudkräm kommer att bli mer än nöjda av denna present. Och vem har sagt att lyxiga gåvor av detta slag måste gå till någon annan? När du vill unna dig och din hy något extra fint och välgörande, är det utan tvekan detta kit du ska investera i.

Köp detta kit på Gents.se för 859 kr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *