Presenter till honom

Upplevelser

Ge bort en upplevelse med action och adrenalin – en garanterad kick!

hoppa bungy jumpDet finns få saker som är så roliga att få i present, och som blir till så positiva minnen, som upplevelser. En gåva i form av ett presentkort eller tillgodobevis på att få göra något, vara med om något unikt, löper ingen risk att hamna i någon bortglömd hög någonstans. Istället blir det en present med ovanligt lång livslängd, eftersom man till en början får något att se fram emot, sedan är med om själva upplevelsen, och i efterhand kan se tillbaka på vad man har varit med om. Med andra ord: en upplevelse är en ultimat present på fler sätt än man kanske först tror.

Så vad ska du då ge honom för slags upplevelse i present? En whiskeyprovning, en spavistelse, en läcker middag…? Dessa alternativ i all ära, men det som blir extra uppskattat är det som man minst förväntar sig. Det vill säga, något som verkligen skiljer sig från det vanliga. Av samma anledning är en upplevelse som får pulsen att stiga och kinderna att hetta den perfekta gåvan.

Ett riktigt bra tips på en fart- och fläktfylld upplevelse är en dags prova på-pistolskytte. Detta kan göras på egen hand, eller i sällskap med någon lika hängiven adrenalinjunkie. Ett annat tips är en överlevnadskurs, där några dagar i vildmarken fylls av aktiviteter där smartphones och iPads är bannlysta. Du kan också ge bort surfing, snowkiting och fallskärmshopp – huvudsaken är att din upplevelse får hans hjärta att slå lite extra fort!

Exempel där du kan hitta upplevelser:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *